13 aprilie 2010

Made in Romania

Concurs de frumusete.
Reporter: Si ce hobby-uri ai?
Candidata la Miss: SMS-urile...

* * *

Celebru cuplu din lumea mondena isi boteaza fata.
Reporter: Si ce vreti sa devina cand va fi mare?
Jumatatea feminina a cuplului: Sotie de fotbalist. Poate ne gasesc nasii un baiat bun.

* * *

Ma uit la fiica mea. Sta intinsa pe covor si rasfoieste o carte. Arata cu degetul spre o imagine si rade. Spune cateva cuvinte pe limba ei si apoi da pagina.

Ma intreb: i-am oferit, oare, instrumentele necesare ca sa se descurce in lumea in care va trai? Este sistemul meu de valori (pe care, desigur, tind sa i-l transmit) viabil? Nu stiu. Dar nu cunosc altul... Asa ca, pana va creste si isi va stabili propriul sistem de valori (pe care voi incerca sa i-l respect, chiar daca va trebui sa o fac strangand din dinti), se va multumi cu ceea ce o invat.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

volrkopsalehso [url=http://ow.ly/5RzG9]old navy coupons[/url] Umsdundurreersmn